Monday, 13 June 2011

My family is everything ;) iloveyou all

kami susah senang sama2..bercuti sama2...wahhhh seronok betol...SAYA SYG KELUARGA SAYA ;)

























yeahhh..that's my hppy fmly ;) setiap tahun mesti ada  je plan  .. nk g tu lah nak g nie lahh..HAHA..byk btol idea..last2 pegi PD lagi & lagi..xpelahh jnji dapat bercuti sama2 kann..xkesah lah mana2 ..yg penting HAPPY.ILOVEYOU ALL..MORE & MORE..MUAHHHHHH


by:
WanieIsmail ;)


Sunday, 5 June 2011

HARI PERTUNANGAN KAK SURAYA ;)

Baru jinak - jinak dalam dunia fotografi niee...kalau salah dan silapp ..HARAP MAAF YERRRR..;)

sebelum make up..














nie org yg make up kak suraya..;)





okeyy..abes dahh. bru .PERMULAAN yerrrrr..;) 
by
WanieIsmail.

Saturday, 4 June 2011

maisara malik ..nieh haa..aku jawab soalan kau nie;)

Adakah anda rasa anda HOT?
kawan2 kate saya HOT..tah la..xnk percaya pon..*HAHA..jawapan xbole bla
2. Upload wallpaper yang anda guna sekarang?

 
Cerita pasal gambar ni?
gambar yg 1..saya syg mak saya♥..gmbr nie mcm aku ikot mak g haji je..
gambar yg 2..saya senang bersama dgn si dia..auww..rindu sgt ;(

4. Kali terakhir makan pizza?
tah laaa..xigt..aduhh..

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
supernatural ..katy perry..auwww

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ni?
borak2 sambil makan kuaci

7. Selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama apa?
adik,moksu,tekk,won neyy(mai je pgil nada korea)HAHA
 
8. Tag lagi 5 orang
1.epaa
2. ekin rdhuan
3. enazz
4. alet
5. ikhwan ihsan

9. Siapa orang no 1 dengan anda?
kawan sekolah..maisara HOTTTTTT..

10. Katakan sesuatu kepada no 5?
nnti kite g enjek sama2 yerrrr;) 
11. No 3 ada hubungan dengan siapa?
kawan sekolah,teman berlakon*jadi artisss..auwww:)

12. Bagaimana pula dengan no 2?
auwww ekinn..duk jengka elok2 yerrr

13. Kata kata cinta kepada orang no 4?
keklah ..aku syg kau lahh..kau je memahami aku..luv you sistahh

14. Berikan 4 fakta tentang orang yang kamu tag ;-

EPA:  tahla pompuan niee...perangai pelik2 btol lahh..HAHA..kawan ssh dan senang even bru kenal kau..gosip sama2 lg yerrr.haha..muah muahhhhhh..
EKIN: kawan lama dr sekolah lg..badan die montok + lentik..*bole jd minah rempit nie ..ekin kau blja kat UITM jengka elok2 yer...nasib kau sama ngn aku la..tumpang blik org.hehe..
ENAZ:kawan dr sekolah lg..rehat sama2..lepak sama2..BERLAKON EXTRA sama2.. iloveyou kawann;)

ALET: hah minah nie KAKAK AKU..tp org salu ckp..aku nie mcm kakak..die mcm adik..sbb perangai.HAHA..watever lahh..AKU SYG KAU SGT OKEYYYY..

IKHWAN: nie kawan sekolah..tp xberapa tego sgt time sekolah..kiteorg bru RAPAT sbb U sama2..kelas sama2..makan sama2.enjek sama2.HAHA.auwwww..



okey nie lah JAWAPAN aku yerr maisara malik..kau pon kawan ssh dan senang..kite mula rapat sgt2 ketat2 sbb UITM sama2..bilik sama2..makan sama2..mandi sama2...opsssss...*bilik air asing2 okey.HAHA..
dahhh...chawwww...LU LANGSI ..LU MATI..*HAHA..xde kene m'gena..byeee..

by:  WanieIsmail




art & design AD117 ;)

nie gambar sebelum..lokasi: chalet impian TELUK BATIK
  
nie sudah nie jadi photo matix dahh..;)


model nie yg penting.HAHA..tajuk nie..(KASIH IBU)..*amani & anastacia

 photostitch..lokasi : ttiwangsa,  model : maisara & mizi..;) thanks korang tolong aku buat assgment nehh;)            




orite..nieh je dlu yawwww.. chau cincauuuu..;D
WanieIsmail

Friday, 3 June 2011

my art work sem 2 ! ;)

DI TELUK BATIK.7.30pm..masa nie pegi bercuti skli dgn fmly kakak;) 


gambar nie masa g jalan2 ngn bf n de geng..di MELAKA;)

hah bgunan nie pulak di area jalan pekeliling..sapa duk KL tao lahh;)

hah nie sha mushie..nie pun kene PAKSE die hah...*maklum lahh pemalu rg nyeee.kan sha..

ok nie mix light..experimen lah konon dgn si maisara malik nie..;)








okeyyy..nie je duluu..nnti masuk kan lagi yoooo;) *tok ,nek..cucu baru blja yer...
WanieIsmail

d best my final assigment

yeee saya masih bru lg dalam dunia photo ni .soooo masih banyak lg tunjuk ajar yg saya prlukan .X SUKE ? go awayyyyyy !i dont need you !

ok this is the best final assigment yg saya buat sendiri .my avatar .alhamdulillah saya dpt A :) bukan nak bangga ape kan .just wanna share heee x salah kan .


enough with my 1st kerja tangan :) i will update more soon !
WanieIsmail